Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Vikings 5x4

The Plan

Bjorni njihet me sunduesin e Siçilisë. Në Kattegat, Lagertha dhe Ubbe lidhin aleancë. Ivari dhe Hvitserk vazhdojnë konfliktin me saksonët.

Dec. 13, 2017

Vikings season 5

Loading...