Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x4

The Plan

Bjorni njihet me sunduesin e Siçilisë. Në Kattegat, Lagertha dhe Ubbe lidhin aleancë. Ivari dhe Hvitserk vazhdojnë konfliktin me saksonët.

Dec. 13, 2017

Vikings season 5

Loading...