Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Vikings 6x1

New Beginnings

Bjorn ka probleme me përgjegjësinë e mbretit dhe nuk mund të mbështetet tek Lagertha sepse ka planet e saj. Ivar përfundon në Kievan Rus dhe përballet me drejtuesin e paparashikueshëm, Princin Oleg.

Dec. 04, 2019

Vikings season 6

Loading...