Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 8x4

Some Guy

Një armë e re shfaqet në arsenalin e Saviorëve e cila ndryshon rrjedhën e ngjarjeve ndërkohë që Rick dhe Deryl vazhdojnë luftën.

Nov. 12, 2017

The Walking Dead season 8

Loading...