Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Walking Dead 8x6

The King, the Widow, and Rick

Gjërat duken mirë për Rickun dhe grupin dhe plani shkon më së miri. Në Hilltop fillon një argument ku pasojat janë jetë ose vdekje.

Nov. 26, 2017

The Walking Dead season 8

Loading...