Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 6x11

Knots Untie

Jezusi e çon Rikun dhe grupin në koloninë Hilltop, një komunitet paqësor, i lënë në hije nga pushteti i Neganit dhe i Shpëtimtarëve.

Feb. 28, 2016

The Walking Dead season 6

Loading...