Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Westworld 2x7

Les Écorchés

Njerëzit zbulojnë se Bernard është një bartës. Fordi e shkarkon ndërgjegjen e tij te Bernardi. Maeve përsëri humbet vajzën e saj. Dolores dhe Teddy bëjnë një sulm në qendër të kontrollit të parkut, Mesa. Delos ka tradhtuar të ftuarit e parkut duke mbledhur të dhëna për ta. Të gjithë janë në mundim. Askush nuk ka atë që po kërkon, pjesërisht sepse i ka tradhëtuar dikush që i kanë besuar.

Jun. 03, 2018

Westworld season 2

Loading...