Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Westworld 2x9

Vanishing Point

Emily vendos ta cojë Williamin në një spital dhe rrugës fillojnë të diskutojnë mbi arsyet e vetëvrasjes së Juliet. Emily akuzon Williamin si fajtor për vdekjen e saj. Dolores dhe Teddy shkojnë drejt Luginës së Përtejme, ku rrugës detyrohen të luftojnë me armiq

Jun. 17, 2018

Westworld season 2