Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...
John Wick 3: Parabellum (2019)

John Wick 3: Parabellum (2019)

May. 15, 2019
Your rating: 0
8.6 27 votes

Video trailer

Disa foto nga Filmi

Pershkrimi

Titulli zyrtar i filmit është John Wick 3: Parabellum. Parabellum është për të përgatitësh luftën dhe është pjesë e motos “nëse do paqen, përgatit luftën”. Çdo film është i ndryshëm edhe pse i ambientuar në të njëjtën botë. Ky kapitull i tretë do të jetë tepër emocionues!

Titulli origjinalJohn Wick 3: Parabellum
Loading...