Western

The Wind (2018) HD
0
HD
The Wind (2018) HD
Një triler mbinatyror i vendosur në kufirin perëndimor në fund të viteve 1800, Era e yjeve Kaitlin Gerard si një grua e thjeshtë e shtyrë nga çmenduria dhe izolimi i tokës së pastër.
0/0
Valley of Bones (2017) HD
6
HD
Valley of Bones (2017) HD
Një paleontologe e pafat, që po lufton për të rritur djalin e saj, drejtohet drejt një zbulimi të rëndësishëm, në një vend gërmimi, nga një ish i droguar, por lidhjet e tij me kartelet rrezikojnë ti varrosin të dy nën peshën e të shkuarës së tyre kriminale...
6/1
Never Grow Old (2019) HD
0
HD
Never Grow Old (2019) HD
Një varrmihës irlandez përfiton kur disa kriminelë pushtojnë një qytet paqësor amerikan. Por familja e tij fillon e kërcënohet, teksa numri i të vdekurve vazhdon e rritet.....
0/0
Big Kill (2018) HD
10
HD
Big Kill (2018) HD
Një i porsaardhur nga Filadelfia, dy kumarxhinj të papërshtatshëm dhe një predikues vdekjeprurës, janë të destinuar për t'u takuar në një qytet të quajtur Big Kill...
10/1
True Grit (2010) HD
10
HD
True Grit (2010) HD
Një Marshall i rrepte Amerikan ndihmon një vajze të vogël të gjeje vrasësit e të atit .
10/2
Slow West (2015) HD
0
HD
Slow West (2015) HD
Një djalosh skocez udhëton në Amerikë për të gjetur dashurinë e jetës së tij, duke tërhequr vëmendjen e një krimineli, i cili bëhet udhërrëfyesi i tij.
0/0
Black ’47 (2018) HD
5.7
HD
Black ’47 (2018) HD
Është viti 1847 dhe Irlanda është kapluar nga uria e madhe që ka shkatërruar vendin për dy vite të gjatë. Feeney, një ushtar irlandez pasi kthehet nga lufta gjen nënën e tij të vdekur nga uria dhe vëllanë të vrarë nga britanikët. Ai bën çdo gjë që të hakmerret...
5.7/7
Any Bullet Will Do (2018) HD
7.8
HD
Any Bullet Will Do (2018) HD
..Ngjarjet zhvillohen në vitin ( 1876) ne Montana, një vrasës me pagesë gjurmon vëllain e tij me ndihmen e një vajze rebele.
7.8/31
Woman Walks Ahead (2017) HD
9.8
HD
Woman Walks Ahead (2017) HD
Katerina Uelldon, piktore portretesh nga Bruklini i 1890-ës, shkon në Dakota për të pikturuar portretin e Siting Bullit dhe ngatërrohet në problemin e njerëzve të Lakotës mbi të drejtën e tokës së tyre..
9.8/4
3:10 to Yuma (2007) HD
10
HD
3:10 to Yuma (2007) HD
Një fermer e thjeshtë pranon të shoqerojë një të jashtligjshëm e të rrezikshem në trenin për në Juma, ku ai do të gjykohet për të gjitha krimet e kryera, por kjo gjë nuk do të jetë aq e thjeshtë sa dukej.
10/1
Forsaken (2015) HD
10
HD
Forsaken (2015) HD
Kiefer Dhe Donald Sutherland ndajnë ekranin në këtë skenë perëndimore që bën fjalë rreth një pasaniku të hidhur që përpiqet për të bërë marrëveshje me babain e tyre të ftohtë ndërsa komuniteti i tyre është i rrethuar nga hajdutë tokash të pamëshirshëm.
10/1
Spirit: Stallion of the Cimarron (2002) HD
8.6
HD
Spirit: Stallion of the Cimarron (2002) HD
--Ndërsa një hamshor i egër udhëton nëpër kufijtë e Perëndimit të egër, ai miqësohet me një njeri djalosh dhe gjen dashurinë e vërtetë me një pelë....
8.6/11
The Revenant (2015) HD
10
FULL HD
The Revenant (2015) HD
Në vitet 1820, një banor i zonave kufitare i quajtur Hugh Glass vendos të hakmerret ndaj atyre që e lan atë për të vdekur pas një sulmi nga Ariu.
10/10
Hostiles (2017) HD
5.5
HD
Hostiles (2017) HD
Një kapiteni legjendar amerikan amerikan që po i afrohet pensionimit më 1892, i është dhënë një detyrë e fundit: të shoqërojë një shef të indigjenëve  dhe familjen e tij nëpërmjet një territori të rrezikshëm  në Montana.
5.5/2
Westworld
9.4
Westworld
Westworld është një odise e errët rreth agimit të vetëdijes artificiale dhe evolucionit të mëkatit. I vendosur në kryqëzimin e së ardhmes së afërt dhe të kaluarën e reimagjinuar, ajo eksploron një botë në të cilën çdo oreks njerëzor, pa marrë parasysh sa fisnik ose i varfër, mund të kënaqet.
9.4/21