1965

A Pistol for Ringo (1965) HD
9.6
720p
A Pistol for Ringo (1965) HD
Një revolverist është i ngarkuar që të infiltrohet në një fermë të pushtuar nga banditët meksikan dhe për të shpëtuar pengjet, duke përfshirë edhe të fejuarën e sherifit lokal.
9.6/7
For a Few Dollars More (1965) HD
10
720p
For a Few Dollars More (1965) HD
Dy gjuetarë shperblimesh me synime krejtësisht të ndryshme bashkohen për të gjurmuar një rebel perëndimor.
10/6