1966

The Good, the Bad and the Ugly (1966) HD
8.5
The Good, the Bad and the Ugly (1966) HD
Film western një ndër më të vleresuarit në të gjitha kohërat. I miri, i keqi dhe i shëmtuari. Me aktor Clint Eastwood në një nga rolet e tij me prestigjoze.
8.5/14