1977

Eraserhead (1977) HD
1
HD
Eraserhead (1977) HD
Henry Spencer përpiqet të mbijetojë në  mjedisin e tij industrial, me të dashurën e tij të zemëruar, dhe britmat e padurueshme të fëmijës së tij të sapolindur mutant.
1/1