1981

Raiders of the Lost Ark (1981) HD
9.7
720p
Raiders of the Lost Ark (1981) HD
Arkeologu dhe aventurieri Indiana Jones është i punësuar nga qeveria e SHBA për të gjetur arkën e besëlidhjes para nazistëve.
9.7/3
The Evil Dead (1981) HD
7
720p
The Evil Dead (1981) HD
Pesë shokë shkojnë në një kabinë të vetmuar, ku zbulimi i Librit të së Vdekurve i bën të thërrasin padashur disa shpirtra që jetojnë në pyllin aty afër. Prezenca e ligë i posedon të gjithë, derisa mbetet një në fund për ta luftuar.
7/3
Clash of the Titans (1981) HD
0
720p
Clash of the Titans (1981) HD
Një film i përshtatur në mitet e Perseut dhe kërkimin e tij për të luftuar Medusan dhe përbindëshin Kraken për të shpëtuar Princeshën Andromeda.tij.
0/0