1982

The Thing (1982) HD
9
720p
The Thing (1982) HD
Në një faqe kërkimi në antarktidë,zbulimi i një anieje aliene,sjell në një përplasje studentin Kate Lloyd dhe shkencëtarin Dr. Sander Halvorson…
9/2
Fanny and Alexander (1982) HD
10
720p
Fanny and Alexander (1982) HD
Dy fëmijë të vegjël suedezë përjetojnë shumë komedi dhe tragjedi të familjes së tyre…
10/1
First Blood (1982) HD
9
720p
First Blood (1982) HD
Një veteran i Vietnamit përdor aftësitë e tij luftarake kundër njeriut të ligjit në një qytet të vogël, kur ai e arreston dhe abuzon me të.
9/7