1984

The Terminator (1984) HD
9.3
HD
The Terminator (1984) HD
Një vrasës robot nga e ardhmja post-apokaliptike udhëton prapa në kohë për të eliminuar një kameriere, biri i së cilës do të rritet dhe do të çojë njerëzimin në një luftë kundër makinave.
9.3/6
Missing in Action (1984) HD
7
HD
Missing in Action (1984) HD
Koloneli James Braddock është një oficer amerikan i cili kaloi shtatë vite në një kamp-burg të Vietnamit Verior, pastaj u arratis 10 vjet më parë.
7/3