1986

The Golden Child (1986) HD
5.5
HD
The Golden Child (1986) HD
Një detektiv privat i specializuar me rastet e fëmijëve të humbur është i ngarkuar me detyrën e gjetjes së një fëmije të veçantë që forcat e errëta duan për të eliminuar.
5.5/2
No Retreat, No Surrender (1986) HD
0
720p
No Retreat, No Surrender (1986) HD
Xhejsoni një fans i Bruce Lee, është rrahur disa herë dhe trajnuar nga fantazma e Lee. Xhejsoni atëherë duhet të përdor aftësitë e fituara rishtas për të ruajtur Seattle nga një organizate e krimit…
0/0
The Delta Force (1986) HD
8
720p
The Delta Force (1986) HD
Avioni jetliner 707 që po udhëtonte nga Athina në Romë dhe pastaj në New York City rrëmbehet nga terroristët libanezë. Terroristët kërkojnë që piloti t’i çojë në Bejrut.
8/4
Nine and Half Weeks (1986) +18
9
720p
Nine and Half Weeks (1986) +18
Një grua përfshihet në një aferë të papërcaktuar me një burrë. Ajo mezi e di diqka për jetën e tij, vetëm për lojrat e tij seksuale që ata luajnë, kështu që marrëdhënia fillon të komplikohet.
9/7