1990

The Ages Of Lulu (1990) +18
8.6
HD
The Ages Of Lulu (1990) +18
KUJDES: FILMI PËRMBAN SKENA TË FORTA EROTIKE! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Lulu dhe Pablo janë një çift me një jetë jo të zakonshme, por dashuria e tyre do përballet me sfida të ndryshme...
8.6/9
Home Alone (1990) HD
9.3
HD
Home Alone (1990) HD
Një djalë 8-vjeçar, të cilin familjarët e harrojnë aksidentalisht në shtëpi kur nisen me avion për Krishtlindje në Francë, duhet të mbrojë shtëpinë e tij nga dy hajdutë idiotë.
9.3/26
Pretty Woman (1990) HD
8.3
HD
Pretty Woman (1990) HD
Një biznesmen i ri dhe i fuqishëm bie në dashuri me një prostitut.
8.3/9
Nikita (1990) HD
9.8
HD
Nikita (1990) HD
Në vend që Nikita të dërgohet në burg, i jepet një identitet i ri dhe trajnohet për t’u bërë një vrasëse profesioniste.
9.8/4
American Ninja 4: The Annihilation (1990) HD
4.8
HD
American Ninja 4: The Annihilation (1990) HD
Dy amerikan ninxha, Joe Armstrong dhe Sean Davidson, mbledhin ekipin për të bërë luftë kundër një terroristi dhe bandës se tij te ninxhave.
4.8/4
The Hunt for Red October (1990) HD
0
720p
The Hunt for Red October (1990) HD
Në vitin 1984, kapiteni më i mirë i nëndetëseve të BRSS-së, shkel urdhrat dhe niset për SHBA. A është ai duke u përpjekur të sabotojë, apo të fillojë një luftë?
0/0
Tremors (1990) HD
0
720p
Tremors (1990) HD
Vendasit e një qyteti të vogël të izoluar mbrojnë veten kundër krijesave të çuditshme nëntokësore të cilat janë duke i vrarë ata një nga një.
0/0
The Godfather: Part III (1990) HD
10
720p
The Godfather: Part III (1990) HD
Duke u përpjekur për të legjitimuar marrëdhëniet e tij të biznesit në 1979 Nju Jork dhe Itali, don Michael Corleone kërkon falje për mëkatet e tij, duke marrë një aleate te ri nën krahun e tij.
10/5