1993

Kalifornia (1993) HD
0
HD
Kalifornia (1993) HD
Një gazetarë shkonë në një turne nëpër vendet e vrasjeve të një vrasësi serial, me dy shokë pa e ditur se njëri prej tyre është vetë vrasësi serial.
0/0
Indecent Proposal (1993) HD
9.5
HD
Indecent Proposal (1993) HD
Një grua e martuar bie dakord që të ketë marrëdhënie me një burrë tjetër për 1,000,000 dollarë…
9.5/2
Schindler’s List (1993) HD
9
HD
Schindler’s List (1993) HD
Historia e vërtetë e biznesmenit Oskar Schindler i cili shpëtoi mbi një mijë jetë hebraike nga nazistët, ndërsa ata punonin si skllevër në fabrikën e tij gjatë Luftës së Dytë Botërore.
9/4
Matinee (1993) HD
0
HD
Matinee (1993) HD
Një promotor prezanton një qytet të vogël bregdetar në një eksperiencë të veçantë filmash dhe kapitalizon histerinë e krizës në raketën kubane me një ekstravagancë  filmash horror që kombinon efektet e filmit, props skenik dhe aktorët në kostume gome në këtë përshëndetje të filmit ...
0/0
Sliver (1993) +18
10
HD
Sliver (1993) +18
KUJDES: FILMI PËRMBAN SKENA EROTIKE! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Një grua shpërngulet një një apartament të veçantë në New York, ku shumë shpejt zbulon të gjitha sekretet tronditëse të qiramarrësve.
10/4
American Ninja 5 (1993) HD
5.5
HD
American Ninja 5 (1993) HD
Kur një vajzë shkencëtari rrëmbehet, American Ninxha (David Bradley), përpiqet për ta gjetur atë, por këtë herë ai bëhet bashkë me një fëmijë që ka trajnuar si ninxha.
5.5/2
Arizona Dream (1993) HD
5
720p
Arizona Dream (1993) HD
I gjithë përshkrimi i filmit zhvillohet në formë reale dhe imagjinare.
5/2
Best of the Best II (1993) HD
10
720p
Best of the Best II (1993) HD
Koloseu është arena luftimeve në pronësi të kampionit Bracus. Mbas vdekjes së mikut të tyre, Rhee dhe Roberts duan hakmarrje.
10/1
The Good Son (1993) HD
6.5
720p
The Good Son (1993) HD
Një djalë i ri qëndron me tezen dhe xhaxhain e tij, dhe miqësohet me kushëririn e tij i cili është i të njëjtës moshë. Por kushëri i tij fillon të tregojë shenja për sjellje të dhunshme.
6.5/4
Carlito’s Way (1993) HD
10
720p
Carlito’s Way (1993) HD
Ish i dënuari Rican është liruar nga burgu, premton që do të qëndroj larg nga droga dhe dhuna pavarësisht nga rrethi i ti që ka, jeta e ti do të filloj nga jashtë N.Y.C.
10/3
Nowhere to Run (1993) HD
8.4
720p
Nowhere to Run (1993) HD
I dënuari i arratisur Sam Gillen i vetëm mbron Clydie – një të ve me dy fëmijë të vegjël nga një sipërmarrës i pamëshirshëm të cilët dojn ta nxjerrin nga shtepia. Askush nuk e di kush është Sam.
8.4/7
Leprechaun (1993) HD
10
720p
Leprechaun (1993) HD
Një djallë, Leprechaun sadist tërbohet duke vrarë këdo që i del para në kërkim të një thesari.
10/1
Jurassic Park (1993) HD
8.3
720p
Jurassic Park (1993) HD
Gjatë një turneu në një park nacional , një grup shkencëtarësh ballafaqohen me sulmin e Dinosaurve të cilë janë liruar gabimisht nga kafazi i tyre.
8.3/7
The Sandlot (1993) HD
9.7
FULL HD
The Sandlot (1993) HD
Një djalosh futet në një skuadër bejsbolli ku do kalojnë shumë aventura.
9.7/6
The Nightmare Before Christmas (1993) HD
7
HD
The Nightmare Before Christmas (1993) HD
Xhek Skelington, mbreti i qytetit të Hallouinit, zbulon qytetin e Krishtlindjeve, por nuk e kupton mirë këtë koncept.
7/6