1998

Mafia! (1998) HD
0
HD
Mafia! (1998) HD
Pas atentatit që i bëhet kreut të Mafies, Vinçenco Kortinos, i biri, Entoni Kortino, merr në dorë drejtimin e biznesit të familjes. Por familjet që duan t'i vrasin të atin, mundohen që t'i prishin punë duke i dërguar një femër të bukur që ta shpërqëndrojë. Do dashurohet me të apo do kthehet tek ish e dashura, Dajen?..
0/0
The Big Lebowski (1998) HD
0
HD
The Big Lebowski (1998) HD
Konsideruar si një nga filmat më të mirë komedi. Xhefri "Djaloshi" Lebovski ngatërrohet për një Xhefri Lebovski tjetër, i cili është një milioner. Ai kërkon kompensim për tapetin e tij të prishur dhe duke bërë këtë gjë ai ngatërrohet në një gjë më të madhe së bashku me shokët e tij...
0/0
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) HD
10
HD
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) HD
Një lojë pokeri ngatërruese zë në kurth katër shokë, banditë, kultivues të barit, fajdexhinj dhe mbledhës të borxheve dhe i përplas përballë njëri-tjetrit në ndodhi të papritura, gjithçka për hir të parave, barit dhe dy shotganëve antikë...
10/1
The Replacement Killers (1998) HD
10
HD
The Replacement Killers (1998) HD
Kur dështoi të vriste persona të tjerë për shkak të ndërgjegjes së tij, një vrasës i shqetësuar kërkon ndihmë nga një falsifikuese për të marrë letrat për në Kinë...
10/2
Following (1998) HD
9
HD
Following (1998) HD
Një shkrimtar i ri i cili ndjek të huaj për materiale takohet me një hajdut që e merr kudo që shkon.
9/1
There’s Something About Mary (1998) HD
10
HD
There’s Something About Mary (1998) HD
Një njeriut i vjen shansi për t’u takuar me vajzën e tij te ëndërrave nga shkolla e mesme, edhe pse takimi i tij me të,  ishte një katastrofë e plotë.
10/1
Jaded (1998) HD
10
720p
Jaded (1998) HD
Një dramë për një grua të re e cila është përdhunuar në një mënyrë më të pazakontë.
10/1
Torrente (1998) HD
0
720p
Torrente (1998) HD
José Luis Torrente, një ish-polic lufton kundër mafias orientale në Madrid.
0/0
City of Angels (1998) HD
7.5
720p
City of Angels (1998) HD
Frymëzuar nga klasikët modern, Wings of Desire, qytetit përfshin një engjëll (Cage), i cili është i ndotur nga një mjek në sallën operative. Franz luan mikun e Cage i cili disi di shumë për engjëjt.
7.5/4
Ronin (1998) HD
10
720p
Ronin (1998) HD
Një ish-agjent i inteligjencës së SHBA përpiqet për të gjetur një paketë misterioze që kërkohet nga të dy palët irlandezët dhe rusët.
10/1
The Truman Show (1998) HD
0
720p
The Truman Show (1998) HD
Ai është ylli i shfaqjes – por ai nuk e di. Jeta e Trumanit është e gjitha e sajuar… Vendi ku ai jeton është në fakt një studio e madhe me kamera të fshehura gjithandej, ndërsa të gjithë njerëzit rrotull tij janë aktorë që luajnë rolin e tyre në shfaqjen televizive më të famshme në botë: The Truman Show. Trumani ...
0/0
Blade (1998) HD
0
720p
Blade (1998) HD
Vitet 60-të, në një spital një grua me ngjyrë gjatë lindjes i shpërthen një hemoragji e çuditshme në qafë. Foshnja lind, por ajo vdes. Skena e radhës, përqëndrohet në Nju Jork, në të tashmen. Një djalë në makinë me një vajzë tërheqëse. Ajo e merr djalin dhe e çon një një disko të zymtë të nëndheshme. Teksa përgatiten për të ...
0/0
Savior (1998) HD
7
720p
Savior (1998) HD
Një marinarë i thekur në Legjionin e Huaj fillon për të gjetur humanizmin e tij kur përballet me një luftë të tmerrshme në Bosnje.
7/1
Antz (1998) HD
8.5
720p
Antz (1998) HD
Një milingonë në vend neurotik përpiqet të thyhet nga shoqëria e tij totalitare duke u përpjekur për të fituar dashurinë e princesha që ai e do.
8.5/4
Doctor Dolittle (1998) HD
10
720p
Doctor Dolittle (1998) HD
Një Doktor konstaton se ai mund të kuptojë se çfarë janë duke thënë kafshët.  Dhe kafshët gjithashtu e kuptojnë atë.
10/2