2002

Hart’s War (2002) HD
10
HD
Hart’s War (2002) HD
Një student i drejtësis bëhet toger, gjatë Luftës së Dytë Botërore, është kapur dhe është caktuar për të mbrojtur një të burgosur të zi të akuzuar në mënyrë të rreme për vrasje.
10/1
Black Angel (2002) +18
5.2
HD
Black Angel (2002) +18
FILMI PËRMBAN SKENA EROTIKE TË FORTA: Gruaja e një udhëheqësi fashist magjepset nga një oficer i ushtrisë naziste gjermane.
5.2/9
Moonlight (2002) HD
0
HD
Moonlight (2002) HD
Claire jeton me prindërit e saj të në një shtëpi luksoze dhe të izoluar në pyll. Ajo zbulon një të plagosur të moshës se saj në kopsht e familjes se saj . Djali është një …
0/0
Gangs of New York (2002) HD
10
HD
Gangs of New York (2002) HD
Në vitin 1863, Amsterdam Vallon kthehet në zonën e Pestë në qytetin e Nju Jorkut për t'u hakmarrë kundër Bill Kasapit, personi që i mori jetën babait të tij...
10/1
Narc (2002) HD
3.5
HD
Narc (2002) HD
Kur nuk ka më gjurmë për të ndjekur në vrasjen e një polici të fshehtë, një ish oficer i anti-drogës joshet për t'u kthyer përsëri në punë për ta zgjidhur këtë çështje...
3.5/2
Empire (2002) HD
10
HD
Empire (2002) HD
Një tregtar droge i suksesshëm nga Bronx-i jugor, i cili mallin e tij e quan "Perandoria" i kthen shpinën të gjithë miqve të tij besnik dhe i jep para një ndërmjetësi të pabesë nga Wall Street-i.
10/2
Treasure Planet (2002) HD
7.4
HD
Treasure Planet (2002) HD
Një version i animuar nga Disney i “Treasure Island”. I vetmi ndryshim është se filmi është vendosur në hapësirën e jashtme me botë të huaja dhe mrekulli të tjera galaktike...
7.4/7
Chicago (2002) HD
0
HD
Chicago (2002) HD
Vrasëset Velma Kelli dhe Roksi Hart futen në burg dhe e gjejnë veten në një garë se cila do të jetë më e famshme në Çikagon viteve 1920...
0/0
The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) HD
9.5
HD
The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) HD
Frodo dhe Semi janë duke shkuar për në Mordor me misionin e tyre për të shkatërruar Unazën,ndërsa shokët e tyre të mëparshëm kanë bërë aleatë të rinj për të nisur një sulm në Isengard.
9.5/13
Sweet Home Alabama (2002) HD
10
HD
Sweet Home Alabama (2002) HD
Një poete bie në dashuri me një student arti i cili anon më shumë nga stili i jetës bohemian dhe varësia e tij nga kokaina.
10/1
Spirit: Stallion of the Cimarron (2002) HD
8.6
HD
Spirit: Stallion of the Cimarron (2002) HD
--Ndërsa një hamshor i egër udhëton nëpër kufijtë e Perëndimit të egër, ai miqësohet me një njeri djalosh dhe gjen dashurinë e vërtetë me një pelë....
8.6/11
Solaris (2002) HD
9.2
HD
Solaris (2002) HD
Një psikolog i trazuar është dërguar për të hetuar ekuipazhin e një stacioni kërkimor të izoluar orbital në një planet të çuditshëm.
9.2/5
Blue Crush (2002) HD
7
720p
Blue Crush (2002) HD
Si një surfere vajza përgatitet për një konkurrencë të madhe, ajo fillon të ndiejë diqka për një lojtar futbolli.
7/2
The Rules of Attraction (2002) HD
10
HD
The Rules of Attraction (2002) HD
Studentë tepër të dobët dhe të mbi privilegjuar të Kolegjit Camden  janë një sfond për një trekëndësh dashurie të pazakontë mes një shpërndarësi droge, një virgjëreshe dhe një shok klase biseksual.
10/1
Kung Pow: Enter the Fist (2002) HD
6.8
HD
Kung Pow: Enter the Fist (2002) HD
Një film brenda një filmi, i krijuar për të mashtruar zhanrin e arteve marciale. Shkrimtari / regjisori Steve Oedekerk përdor karaktere bashkëkohore dhe i bashkon ato në një film kung-fu të viteve 1970, duke thurur së bashku të rejat dhe të vjetra. Si personazhi kryesor, i Zgjedhur, Oedekerk nis për të marrë hak për vdekjen e prindërve të tij në duart ...
6.8/4