2013

Felony (2013) HD
0
HD
Felony (2013) HD
Tre detectives janë përfshirë në një luftë të tensionuar pas një aksidenti tragjik që lë një fëmijë në gjendje kritike. Njëri është fajtor për një krim, njëri do të përpiqet ta mbulojë atë, dhe përpjekjet e tjera për ta ekspozuar atë. Sa larg do të shkojnë këta njerëz për të maskuar dhe zbuluar të vërtetën?
0/0
Cold Eyes (2013) HD
0
HD
Cold Eyes (2013) HD
HA Yoon-ju bëhet anëtarja më i re i një njësie brenda Departamentit të Krimeve të Veçanta të Forcave të Policisë Koreane, e specializuar në aktivitetet e mbikqyrjes në kriminelët e profilit të lartë. Ajo bashkohet me HWANG Sang-Jun, udhëheqësi veteran i njësisë, dhe përpiqet të gjurmojë James, i cili është udhëheqësi i ftohtë i një organizate kriminale të armatosur.
0/0
The Call (2013) HD
10
HD
The Call (2013) HD
Kur një operator i 911 merr një telefonatë nga një adoleshente që është rrëmbyer, ajo kupton se duhet të përballet me një vrasës nga e kaluara për t’i shpëtuar jetën.
10/1
Firestorm (2013) HD
10
HD
Firestorm (2013) HD
Një inspektor vë në rrezik moralin e tij për të ndaluar një bandë kriminelësh të pamëshirshme...
10/3
Man of Steel (2013) HD
10
HD
Man of Steel (2013) HD
Kal-El dërgohet në Tokë nga prindërit teksa planeti i tij i lindjes, Kriptoni, po shkatërrohet. Pas 33 vjetësh ai do të mësojë më shumë rreth prejardhjes së tij dhe do të përballet me anëtarë të rracës së tij.
10/5
Dead Drop (2013) HD
7.8
HD
Dead Drop (2013) HD
Një ish oficer i CIA infiltrohet në rrethin e trafikimit të Meksikës Veriore. Pasi mbijeton nga rënia nga një avion, ai niset për tu hakmarrë ndaj personit që ia bëri këtë...
7.8/4
Vive la France (2013) HD
8
HD
Vive la France (2013) HD
Muzafar dhe Feruz janë dy barinj zemërmirë nga një vend i vogël në Azinë Qendrore që askush s'e ka dëgjuar. Për të tërhequr vëmendje ndërkombëtare, djali i presidentit Tabouli vendos të dërgojë dy barinjtë për të shkatërruar Kullën Eifel!...
8/3
Vikings
9.1
Vikings
Vikings ndjek aventurat e Ragnar Lothbrok, heroi më i madh i moshës së tij. Serit tregojn sagat e grupit të Viking dhe familjes së Ragnar, ndërsa ai ngrihet për t'u bërë mbret i fiseve të Vikingit. Si një luftëtar i patrembur, Ragnar mishëron traditat norvegjeze të devotshmërisë ndaj perëndive. Legjenda thotë se ai ishte një pasardhës i drejtpërdrejtë i Odin, ...
9.1/111
Touchless (2013) +18
6.4
HD
Touchless (2013) +18
KUJDES: FILMI PËRMBAN SKENA EROTIKE! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Jolana është një objekt i dëshirës së njerkut të saj. Ajo nuk është në gjendje të përballojë, veçanërisht me nënën e saj. Këto ngjarje janë paguar shumë për të gjetur veten duke punuar si prostitutë.
6.4/8
After the Dark (2013) HD
7
HD
After the Dark (2013) HD
Në një shkollë ndërkombëtare ne Jakarta, një mësues i filozofisë sfidon klasën e tij për të mare pjese per here te fundit ne nje eksperiment mendor filozofik, ne te cilen 10 prej tyre do të strehoheshin nën tokë dhe do të rindiznin racën njerëzore në rast të një apokalipsi bërthamore.
7/3
3096 Days (2013) HD
7
HD
3096 Days (2013) HD
Një vajzë 10 vjeçare Austriake rrëmbehet dhe mbahet robë për tetë vite të tëra, filmi është bazuar në rastin e vërtet mbi robërin e Natascha Kampusch....
7/3
Assassins Tale (2013) HD
5.5
HD
Assassins Tale (2013) HD
Tre vrasës merren me problemet e jetës, dashurinë, varësinë dhe besimin teksa secili kërkon përgjigjen për një jetë më të mirë. Të bashkuar vërtetojnë se janë më të vlefshëm në këtë rrjet vrasjesh, lakmie, miqësie dhe tradhtie.
5.5/2
Penthouse North (2013) HD
0
HD
Penthouse North (2013) HD
Një foto gazetare jeton e qetë në një apartament ne Nju Jork, deri sa një kriminel sadist i cili po kërkon për një pasuri të fshehur hyn në jetën e saj.
0/0
The Wrath of Vajra (2013) HD
7
HD
The Wrath of Vajra (2013) HD
Përpara se perëndimi të hynte në luftën e dytë botërore, një kult Japonez i vdekjes i quajtur “Tempulli i Hejdesit” u urdhërua të ndihmonte në shkatërrimin e Kinës. Metoda e tyre ishte të rrëmbenin fëmijët e kundërshtarëve, ti rrisnin dhe ti bënin vrasës profesionistë për perandorinë Japoneze. Një nga këta fëmijë arratiset në Kinë dhe pasi trajnohet, ai kthehet në ...
7/3
Out of the Furnace (2013) HD
10
HD
Out of the Furnace (2013) HD
Kur Rodney Baze zhduket në mënyrë të mistershme dhe ligji nuk vepron aq shpejt sa duhet, vëllai i tij më i madh Russell (Christian Bale), merr çështjen në duart e tij për të vendosur drejtësi.
10/2