The 100: Sezoni 4

The 100: Sezoni 4

Feb. 01, 2017
Your rating: 9
8.6 35 votes

Lufta për të mbijetuar ka shkatërruar 100 vetë, i ka kthyer ato kundër njëri-tjetrit dhe ka marrë jetën e miqve të tyre më të ngushtë. Sezonin e kaluar, heronjtë tanë e gjetën veten në epiqendrën e botës së Terrenit dhe luftës për shpirtin e Arkadisë. Megjithë përpjekjet e tyre më të mira, lufta u duk e pashmangshme, derisa një kërcënim i ri, madje edhe më i rrezikshëm – ai që ishte ngritur në heshtje gjatë gjithë kohës – shpërtheu në sipërfaqe: ALIE, A.I. Që i dha fund botës, ofroi lehtësim nga dhimbja dhe jeta e përjetshme në “Qytetin e Dritës”. Por, ndërsa radhët e saj u rritën, shpejt u bë e qartë se po ndërtonte një ushtri të dedikuar për kontrollin e të gjithë jetës së ndjeshme në Tokë. Kjo nuk ishte më një betejë mes fraksioneve ndërluftuese; Kjo ishte një luftë për vetë njerëzimin. Tani, një e vërtetë e vështirë e tokës në supet e atyre që mbeten.A do të shkojnë në heshtje në mbrëmje ose do të gjejnë shpresë dhe besim tek njëri tjetri, ndërsa ata përballen me kapitullin e tyre më të errët?

Episodes

Loading...