13 Reasons Why: Sezoni 3

13 Reasons Why: Sezoni 3

Aug. 23, 2019
Your rating: 0
9.8 6 votes

Mirë se të vini në sezonin e tretë të “13 Reasons Why”. Nëse na keni ndjekur, ju e dini që seriali shfaq një numër të problemeve me të cilat përballen adoleshentët sot. Tregon histori për gjërat si abuzime të ndryshme, tallja, abuzim seksual, dhunë dhe vetëvrasje. Nëse këto probleme janë në jetën tuaj, këto seri mund të mos jenë për ju. Ose mund të mos i shikoni vetëm. ‘Ndaj, i shikoni me prindërit, familjarët, ose miqtë e tuaj. Pastaj fol me dikë për atë që shikon… Çfarë ndjen për të. Dhe si të bën të ndihesh. Dhe nëse të duhet ndihmë, fol me një të rritur të besuar. Sapo fillon të flasësh me të, gjërat përmirësohen.

Serit