Band of Brothers: Sezoni 1

Band of Brothers: Sezoni 1

Sep. 09, 2001
Your rating: 0
9 2 votes

I tërhequr nga intervistat me të mbijetuarit e Easy Company, si dhe revistat dhe letrat e tyre, Band of Brothers kronikojnë përvojat e këtyre burrave nga trajnimi i parajsës në Gjeorgji deri në fund të luftës. Si një kompani elitë pushkëje që parashikoi në Normandinë herët në mëngjesin e D-së, pjesëmarrësit në betejën e Bulge dhe dëshmitë për tmerret e luftës, burrat e Easy dinte trimëri të jashtëzakonshme dhe frikë të jashtëzakonshme – dhe u bënë gjëra të legjendës. Bazuar në librin e mirënjohur Stephen E. Ambrose me të njëjtin emër.

Episodes