Better Call Saul: Sezoni 1

Better Call Saul: Sezoni 1

Feb. 08, 2015
Your rating: 0
6 2 votes

Gjashtë vjet para se Saul Goodman të takohet me Walter White. Ne e takojmë atë kur njeriu që do të bëhet Saul Goodman njihet si Jimmy McGill, një avokat i vogël që kërkon për fatin e tij dhe i cili menjëherë, nxiton për të arritur qëllimet. 

Serit