Black Mirror: Sezoni 1

Black Mirror: Sezoni 1

Dec. 04, 2011
Your rating: 0
10 1 vote

Sezoni një prej kësaj serie antologjie shkencore imagjinon realitete në të cilat njerëzit janë të detyruar të fuqizojnë ekzistencën e tyre, të marrin implantet e kujtesës dhe më shumë.

Serit

Loading...