Black Mirror: Sezoni 3

Black Mirror: Sezoni 3

Oct. 21, 2016
Your rating: 0
0 0 votes

Dashamirët takohen në një parajsë surreale, një i ri mundohet nga tekste të çuditshme dhe një aplikacion shoqëror jep fuqi shqetësuese në këto përralla të teknologjisë së lartë.

Serit