Chernobyl: Sezoni 1

Chernobyl: Sezoni 1

May. 06, 2019
Your rating: 10
8.5 4 votes

Një dramatizim i historisë së vërtetë të një prej katastrofave më të këqija të bëra nga njeriu në histori, aksidenti katastrofik bërthamor në Çernobil. Një tregim i burrave dhe grave të guximshme që sakrifikuan për të shpëtuar Evropën nga një katastrofë e paimagjinueshme.

Serit