Cosmos: A Spacetime Odyssey: Sezoni 1

Cosmos: A Spacetime Odyssey: Sezoni 1

Mar. 09, 2014
Your rating: 0
8.9 8 votes

Cosmos: Një Odyssey Spacetime shpik modele të reja të tregimit shkencor për të zbuluar madhështinë e universit dhe ri-shpikjen e elementeve të famshëm të serisë origjinale, duke përfshirë Kalendarin Kozmik dhe Aniun e Imagjinatës.

Duke bashkuar skepticizmin dhe çudi, dhe duke gërshetuar shkencë rigoroze me elementë vizualë, emocionalë dhe shpirtërorë, është një përvojë transcendente – një vizion i kozmosit në shkallën më madhështore që dimë.

Episodes