Gomorrah: Sezoni 3

Gomorrah: Sezoni 3

Nov. 06, 2017
Your rating: 0
7.8 18 votes

Bazuar në librin më të mirë të Robert Saviano, kjo dramë kriminale e krishterë italiane paraqet një portret të organizatës brutale të krimit napoletane Camorra, siç shihet nga sytë e Ciro Di Marzo, njeriu i djathtë i bindur dhe i sigurt i kumbarit të klanit, Pietro Savastano.

Serit