Heroes Reborn: Sezoni 1

Heroes Reborn: Sezoni 1

Sep. 24, 2015
Your rating: 10
8.6 25 votes
Fenomeni mbinatyror fillon përsëri me një kulture të freskët të heronjve frymëzues, të cilët marrin përsipër luftën e fundit midis atyre me aftësi të jashtëzakonshme dhe atyre me motive të egra për të gjuajtur dhe shfrytëzuar fuqitë e tyre. Aventurat epike presin këta aleatë të autorizuar sapo kalojnë shtigjet me disa nga personazhet origjinale, duke zhbllokuar fatin misterioz të universit dhe vendin e tyre brenda saj.
 

Serit

Loading...