House of Cards: Season 1

House of Cards: Season 1

Feb. 01, 2013
Your rating: 0
10 2 votes

Vendosur në ditët e sotme Uashingtoni, D.C., Shtëpia e Kartelave është historia e Frank Underwood, një politikan i pamëshirshëm dhe dinak dhe gruaja e tij Claire, e cila nuk do të ndalet në asgjë për të pushtuar gjithçka. Kjo dramë politike e ligë depërton në botën e fshehtë të lakmisë, seksit dhe korrupsionit në modernin D.C.

Shtëpia e kartave është një përshtatje e një miniserie të mëparshme BBC me të njëjtin emër, i cili bazohet në romanin e Michael Dobbs.

Episodes