Jean-Claude Van Johnson: Sezoni 1

Jean-Claude Van Johnson: Sezoni 1

Aug. 19, 2016
Your rating: 10
7.3 25 votes

Jean-Claude Van Damme është një ndjesi e arteve marciale globale dhe filmit, që vepron gjithashtu nën alias të thjeshtë të “Johnson”, si kontraktori më i mirë privat i fshehtë në botë. Në pension për vite të tëra, një takim i rastësishëm me një dashuri të humbur e sjell atë përsëri në lojë. Këtë herë, ai do të jetë më vdekjeprurëse se kurrë. Ndoshta.

Serit

Loading...