Lugina e Ujqërve : Kurthi: Sezoni 9

Lugina e Ujqërve : Kurthi: Sezoni 9

Sep. 01, 2015
Your rating: 0
7.3 15 votes

Një seri vazhdimesh e Luginës sëUjqerve të Osman Sinav. Ky prodhim përqendrohet në politikë, Sigurinë Kombëtare dhe problemet rajonale të Lindjes së Mesme. Wolves of The Valley: Seria e Ambush tërheq gjithashtu vëmendjen nga dy filma; Lugina Ujqerve: Irak dhe Lugina Ujqerve : Palestina.

Serit