Marvel’s Daredevil: Sezoni 1

Marvel’s Daredevil: Sezoni 1

Apr. 10, 2015
Your rating: 9
9.6 8 votes

Blinded si një djalë i ri, Matt Murdock lufton padrejtësinë ditën si një avokat dhe natën si Superhero Daredevil në Hell’s Kitchen, New York City.

Serit