Marvel’s Iron Fist: Sezoni 2

Marvel’s Iron Fist: Sezoni 2

Sep. 07, 2018
Your rating: 10
6.8 8 votes

Sezoni 2 nxit transformimin e Danny, një personazh me një peshk nga uji që vjen nga koha e moshës duke e bërë rrugën e tij në një botë të ashpër të re, duke u ndeshur për të gjetur se kush është ai. Këtë sezon, Danny ka premtuar se me Matt Murdock ,do të rrisë dhe mbrojë qytetin e tij. Por një kthesë e keqe e komplotit kërcënon identitetin e tij dhe ai duhet të pushtojë villains e tij për të mbrojtur qytetin dhe njerëzit që ai mban afër zemrës së tij.

Serit

Loading...