Marvel's Iron Fist: Sezoni 1

Marvel's Iron Fist: Sezoni 1

Mar. 17, 2017
Your rating: 0
7.5 13 votes

Pesëmbëdhjetë vjet pasi u konsiderua i vdekur në një aksident avioni, Danny Rand kthehet misteriozisht në qytetin e Nju Jorkut i vendosur për të kërkuar kompaninë e tij të parë-lindore dhe familjare. Sidoqoftë, kur një armik i gjatë është në Nju Jork, kjo armë e gjallë detyrohet të zgjedhë midis trashëgimisë së familjes së tij dhe detyrave të tij si Fistin e Hekurt.

Episodes