Marvel’s The Punisher: Sezoni 2

Marvel’s The Punisher: Sezoni 2

Jan. 18, 2019
Your rating: 0
7.5 12 votes

Ish-marinari Frank Castle ka jetuar një jetë të qetë në rrugë derisa ai papritmas bëhet i përfshirë në tentativën e vrasjes së një vajze të re. Ndërsa ai është tërhequr në misterin që rrethon atë dhe ata që ndjekin informacionin që ajo mban, Kalaja tërheq një objektiv të ri në shpinë pasi armiqtë e rinj dhe të vjetër e detyrojnë atë të përballet nëse ai duhet të pranojë fatin e tij dhe të përqafojë një jetë si “The Punisher . “..

Episodes