Narcos: Sezoni 1

Narcos: Sezoni 1

Aug. 28, 2015
Your rating: 0
8.8 21 votes

Sezoni një kronikon ngritjen e zotit të drogës Pablo Escobar, shefi i pamëshirshëm i kartelit Medellin dhe një terrorist i njohur i cili ishte gjithashtu një kongresist, një njeri i familjes dhe i respektuar nga të varfrit si një Robin Hood i ri.

Episodes

Loading...