Narcos: Sezoni 2

Narcos: Sezoni 2

Sep. 02, 2016
Your rating: 9
8.9 10 votes

Historia e vërtetë e karteleve të drogës famëkeq të dhunshme dhe të fuqishme të Kolumbisë.

Serit