Power: Sezoni 1

Power: Sezoni 1

Jun. 07, 2014
Your rating: 10
8.6 11 votes

Një njeri i cili është rritur në hije, e gjen veten në udhëkryq. Ai mund të bëhet kreu i një karteli të suksesshëm droge, ose të bëhet një biznesmen i suksesshëm dhe i ligjshëm.

Serit