Power: Sezoni 3

Power: Sezoni 3

Jul. 17, 2016
Your rating: 10
10 2 votes

A do të ëndërrojë James St Patrick për të lënë ndeshjen e drogës dhe për të gjetur dashuri me gruan e betuar për ta sjellë atë në drejtësi para se të fillojë me spektrin e “Ghost” që do të kthehet për ta ndjekur? Të jenë të kujdesshëm atë që ju dëshironi..

Serit

Loading...