Power: Sezoni 4

Power: Sezoni 4

Jun. 25, 2017
Your rating: 0
7 1 vote

Ghost nuk mund të tejkalojë zgjedhjet e tij të së kaluarës dhe armiqtë në rritje këtë sezon, gjë që kërcënon lirinë e tij dhe sigurinë e familjes së tij në çdo hap.

Serit

Loading...