Power: Sezoni 5

Power: Sezoni 5

Jul. 01, 2018
Your rating: 0
7 2 votes

Sezoni 5 grumbullohet me James “Ghost” St. Patrick në një aleancë të rrezikshme me ish-partnerin e tij të drogës Tommy Egan dhe armikun e vdekshëm Kanan Stark. Ndërsa Ghost mban zi, ai kërkon hakmarrje dhe e hedh veten në punën e tij, duke arritur lartësi të reja, profesionale. Por me këtë publicitet të ri, kërkimi i tij për gjak kërcënon të çmontojë trashëgiminë e tij të ligjshme. Fantazma është e verbër ndaj armiqve të rinj dhe, ndërsa Fed do të afrohen më shumë pas demaskimit të identitetit të tij të vërtetë, Fryma duhet të mbetet vigjilente ndaj atyre që duan ta heqin atë për ndërmarrjet e tij të kaluara kriminale.

Serit

Loading...