Power: Sezoni 6

Power: Sezoni 6

Aug. 25, 2019
Your rating: 0
10 4 votes

Sezoni 6 mbledh me James “Ghost” St. Patrick duke kërkuar hakmarrje. Ish partneri dhe vëllai i tij i drogës në krah duhet të paguajnë për tradhtinë e fundit. I tronditur në thelbin e tij nga përsosmëria dhe egërsitë e atyre që ai dikur i quante familja e tij, Fryma i kushtohet vetes një nocion: Suksesi është hakmarrja më e mirë, me të gjitha synimet për t’i marrë të dy.

Serit