Prison Break: Sezoni 5

Prison Break: Sezoni 5

Apr. 04, 2017
Your rating: 10
9.4 25 votes

Shtatë vjet më vonë, në sajë të një informacioni të dhënë nga T-Bag, Lincoln dhe Sara zbulojnë se Michael është ende gjallë në një burg të Jemenit, kështu që ata zhvillojnë një plan për ta nxjerrë jashtë.

Serit