Sherlock: Sezoni 3

Sherlock: Sezoni 3

Jan. 01, 2014
Your rating: 0
7.5 2 votes

John Watson, doktori i ushtrisë, i invaliduar në shtëpi nga Afganistani, i vetëm dhe pa miq. Sherlock Holmes, intelekti më i shkëlqyer i gjeneratës së tij, i vetëm dhe pa miq.Londër 2010 – miqësia më e mirë dhe më e gjatë në të gjitha fiction është gati të fillojë përsëri. Detektivi më i famshëm, misteret më të habitshme, aventurat më emocionuese dhe armiqtë më vdekjeprurës po dalin nga mjegulla. Sherlock Holmes ishte gjithmonë një njeri modern – ishte bota që u plak. Tani ai është kthyer ashtu siç duhet të jetë – nervor, bashkëkohor, i vështirë, i rrezikshëm. Inspektori Lestrade është më i miri i Scotland Yard, por ai e di se ai nuk është aq i mirë sa një i ri i çuditshëm i quajtur Sherlock.

Serit