Shooter: Sezoni 1

Shooter: Sezoni 1

Nov. 15, 2016
Your rating: 10
7.2 11 votes

Bob Lee Swagger është një vrasës ekspertë që jeton në mërgim, i cili është kthyer në veprim pas mësimit të një komploti për të vrarë presidentin. Bazuar në romanin më të shitur Bob Lee Swagger nga Stephen Hunter, Pika e Ndikimit, dhe filmi Paramount 2007 me starring Mark Wahlberg.

Serit