Stranger Things: Sezoni 1

Stranger Things: Sezoni 1

Jul. 15, 2016
Your rating: 0
8 5 votes

Në Departamentin e Energjisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndodh një event i pashpjegueshëm. Më pas, kur një djalë i vogël me emrin Uill zhduket pas një nate të kaluar me shokët e tij, nëna e tij Xhojs dhe qyteti i Hokinsit zhyten në terr.

Serit